by admin

Φοντάν σοκολάτας Παρλιάρου

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ένα γλυκό πλούσιο σε σοκολάτα, μαλακό και εύκολο. Λιώνει στο στόμα...Διαδικασία Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 170° C. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος και λίγο πριν βράσει, τη ρίχνουμε πάνω από την τεμαχισμένη κουβερτούρα και ανακατεύουμε έως ότου γίνει ένα ομοιογενές, λείο μείγμα. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε με αυγοδάρτη τους κρόκους και τα αυγά μαζί με την άχνη. Τα αδειάζουμε μέσα στη σοκολάτα και ανακατεύουμε καλά. Βουτυρώνουμε και αλευρώνουμε μια φόρμα διαμέτρου 20 εκ. ή χρησιμοποιούμε τσέρκι που δεν χρειάζεται βουτύρωμα. Ψήνουμε για 25 - 30 λεπτά περίπου. Αφήνουμε να κρυώσει και σερβίρουμε μ
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Σοκολατένια
Περισσότερες συνταγές: κρεμ ανγκλέζ, φοντάν σοκολάτας
Συνταγή από Παρλιάρος

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr