by admin 21/12/2021 121 Φρέσκος τόνος με κρούστα No ratings yet (0) Κλείσιμο Χρειάζεται πρώτα να Συνδεθείς Please login Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή Προσέξτε για το ψήσιμο: μέσα ο τόνος πρέπει να είναι ροζ. Αν τον θέλουμε καλοψημένο, που δεν το συνιστώ, τον ψήνουμε λίγο παραπάνω. Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr Κατηγορία: Ψάρια Συνταγή από Αργυρώ Μπαρμπαρίγου Αντιμετώπισες πρόβλημα; Search Περισσότερες... Σχετικές συνταγές Search Results for {phrase} ({results_count} of {results_count_total}) Περισσότερες... Άλλες συνταγές από το argiro.gr