52
Μπορώ να καταψύξω ό,τι ζύμη μου περισσέψει και να τη χρησιμοποιήσω ακόμη και μετά από 1 μήνα. Θα πρέπει, βγάζοντάς την από την κατάψυξη, να την αφήσω περίπου 1 ώρα, να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου, πριν τη γεμίσω με την κρέμα. ~ Καλό είναι να τις καταναλώσω εντός 24 ωρών. ~ Το κολπάκι με την αραιωμένη μαρμελάδα για γλάσο, είναι εύκολο και χρησιμοποιείται ακόμη και από τα ζαχαροπλαστεία! ~ Φυσικά μπορώ να χρησιμοποιήσω ό,τι φρούτα γουστάρω.
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr