by admin

Φτιάχνουμε τσιμιτσούρι (chimichurri) & νοσταλγούμε το Αργεντίνικο κρέας

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Από την Αργεντινή μου λείπουν οι φίλοι που έκανα, τα τοπία αξεπέραστης ομορφιάς αλλά και οι παρίγιες (ψησταριές)... To chimichurri λοιπόν στο σερβίρουν για να συνοδέψεις τα κρέατα σου (όπως κάνουμε εμείς με το λαδολέμονο), είναι μία σαλτσούλα από διάφορα μυρωδικά με διαφορετικές εκδοχές, με τον φίλο μου τον Πέτρο πότε δεν βάζαμε chimichurri στο μπίφε ντε τσορίζο το θεωρούσαμε ιεροσυλία να μολύνουμε το καταπληκτικό κομμάτι κρέας με σαλτσούλες, σε άλλα κοψίματα όπως το vacio (βασίο) το προσθέταμε, μην φανταστείτε ότι δεν το τιμούσαμε βέβαια πάντα βάζοντας το στο ψωμί μας, συνοδεύοντας το κρασί μας μέχρι να καταφθάσουν τα μπίφε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Σάλτσες
Περισσότερες συνταγές: chimichurri

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr