195
Υλικά
- φύλλο κρούστας 500 γρ
- γάλα 770 γρ
- ζάχαρη 110 γρ
- κορν φλάουρ 3 κσ
- σιμιγδάλι ψιλό 3 κσ
- αυγά 3 τμχ
- βούτυρο 30 γρ
- φρέσκο βούτυρο 200 γρ
- λεμόνι 1 τμχ
- ζάχαρη 630 γρ
- χυμός λεμονιού 2 κσ
Γαλακτομπούρεκο το Εορταστικό!Ο παραδοσιακός τρόπος προετοιμασίας αυτού του σιροπιαστού γλυκού είναι φύλλα και κρέμα στο ταψί. Οι "Ιστορίες Κουζίνας" σας προτείνουν να τα κάνετε ρολάκια/ ατομικές μερίδες για εύκολο κι όμορφο αποτέλεσμα στο σερβίρισμα. Μπορεί άνετα να κλείσει ένα χαρούμενο, εορταστικό γεύμα με φίλους, προσφέροντας τους τα γλυκά ρολάκια.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es