84
Υλικά
- φρέσκο κρεμμυδάκι 5 τμχ
- γαλοπούλα 1 τμχ
- κάρυ 0.5 κγ
- συκωτάκια κοτόπουλου 300 γρ
- ρύζι καρολίνα 1 ποτ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- άνηθος 4 κλων
- σκόρδο 1 σκελ
- κουκουνάρι 2 κσ
- καφές 1 φλιτζανάκι
- σταφίδες 1 φλιτζανάκι
- κάστανα 5 τμχ
- κουρκουμάς 0.25 κγ
- λευκό κρασί 1 φλιτζανάκι
Υλικά 1 γαλοπούλα (3,5 kg περίπου) αλάτι. πιπέρι, ρίγανη προαιρετικά 1/2 κουταλάκι του γλυκού κάρυ βιτάμ λίγη μουστάρδα προαιρετικά για τη γέμιση 5 κρεμμυδάκια φρέσκα 300 γραμμάρια συκωτάκια κότας 1 νεροπότηρο ρύζι καρολίνα 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο μαυροπίπερο, αλάτι 3 ή 4 κλωναράκια άνηθο ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη 2 κουταλιές της σούπας κουκουνάρι 1 φλιτζανάκι του καφέ μαύρες σταφίδες 4-5 κάστανα βρασμένα και ψιλοκομμένα 1/4 κουταλάκι του γλυκού κοφτό κουρκουμά 1 φλιτζανάκι του καφέ λευκό κρασί
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagesgiagias.gr