67
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 300 γρ
- ρύζι καρολίνα -
- ρύζι κίτρινο 300 γρ
- ελαιόλαδο 100 γρ
- κουκουνάρι 50 γρ
- κάστανα 10 τμχ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- κόκκινο κρασί 1 ποτ κρασ
- κύβος κότας 1 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- μπαχάρι 0.5 κγ
- αλεύρι 1 κσ
- γαλοπούλα 1 τμχ
- ξερά δαμάσκηνα 10 τμχ
- ξερά βερίκοκα 10 τμχ
- μαγειρικό λίπος 2 κσ
- χυμός πορτοκαλιού 2 ποτ
Υλικά Για την γέμιση Μοσχαρίσιος κιμάς 300 γρ. Ρύζι Καρολίνα ή κίτρινο ρύζι μακρύκοκκο 300 γρ. Ελαιόλαδο 100-150 γρ. Κουκουνάρι 50 γρ. Κάστανα βρασμένα 10-12 τεμ. Κρεμμύδι μέτριο 1 τεμ. Αλάτι-πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr