77
γαλοπούλα: 1 γύρω στα 3,5 κιλά με τα συκωτάκια της
ρύζι: 1 1/2 φλιτζάνι
κρεμμύδι: 1 μέτριο ψιλοκομμένο
κρεμμυδάκια φρέσκα: 3-4 ψιλοκομμένα
μανιτάρια ψιλοκομμένα: 300 γρ
κεφαλογραβιέρα: 180γρ. τριμμένη
μοσχοκάρυδο: λίγο
χθεσινό ψωμί τρίμμα: 2 κουταλιές
αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι
βούτυρο λιωμένο: 100 γρ.
κρασί λευκό: 150ml
άνηθος: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
ρύζι: 1 1/2 φλιτζάνι
κρεμμύδι: 1 μέτριο ψιλοκομμένο
κρεμμυδάκια φρέσκα: 3-4 ψιλοκομμένα
μανιτάρια ψιλοκομμένα: 300 γρ
κεφαλογραβιέρα: 180γρ. τριμμένη
μοσχοκάρυδο: λίγο
χθεσινό ψωμί τρίμμα: 2 κουταλιές
αλάτι, πιπέρι: όσο θέλετε
ελαιόλαδο: 1/2 φλιτζάνι
βούτυρο λιωμένο: 100 γρ.
κρασί λευκό: 150ml
άνηθος: 2 κουταλιές της σούπας, ψιλοκομμένος
Διάβασε τη συνταγή στο www.icookgreek.com