90
Υλικά
- γαλοπούλα 1 τμχ
- σκόρδο 3 τμχ
- μέλι 2 κσ
- μαραθόσπορος 1.5 κγ
- φασκόμηλο 1 κγ
- θυμάρι 1 κσ
- πάπρικα γλυκιά 2 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- μέλι 3 κσ
- ξύδι βαλσαμικό 1 κσ
- κόλιανδρο 0.5 κσ
- ελαιόλαδο 2 κσ
- κανέλα 0.25 κγ
- πορτοκάλια 1 τμχ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία προβολής 21/12/12 - ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 1 γαλοπούλα (περίπου 2 κ.) 3 σκελ. σκόρδο 2 κ.σ μέλι Αττική 1 ½ κ.γ μαραθόσπορο 1 κ.γ ξερό φασκόμηλο 1 κ.σ θυμάρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr