147
Υλικά: 1/2 κιλ. Γαρίδες, 1/2 κιλ. ψιλοκομμένο ντοματάκι1 μικρό κρεμμύδι 1 σκελ. σκόρδο (προαιρετικά)ΛάδιΑλάτι ΠιπέριΜαϊντανό ψιλοκομμένοΦέτα σε θρύμμα Κεφαλοτύρι (προαιρετικά) Εκτέλεση:Ρίχνουμε σε ένα τηγάνι λίγο λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι. Προσθέτουμε το σκόρδο (προαιρετικά) Προσθέτουμε το ντομματακι και όταν αρχίσει να βράζει χαμηλώνουμε τη φωτιά. Προσθέτουμε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι. Μαγειρεύουμε για 10 λεπτά περίπου έως να δέσει λίγο η σάλτσα μας.
Διάβασε τη συνταγή στο omorfesgeuseis.blogspot.com