by admin

Γαύρος Μαρινάτος, μαριναραρισέ τον, τον τιμημένο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Ο υπέρτατος ουζομεζές, το ceviche της Ελλάδος ο γαύρος ο μαρινάτος μας έχει συντροφέψει άπειρες φορές στις εξορμήσεις μας στα νησιά στα μεζεδοπωλεία καλοκαίρι και χειμώνα. Φρέσκος γαύρος, καλό ξυδάκι και ελαιόλαδο είναι η συνταγή της επιτυχίας..  
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovefood.gr
Κατηγορία: Ψάρια
Περισσότερες συνταγές: γαύρος μαρινάτος, ουζομεζέδες

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.lovefood.gr