153
Χρόνος Προετοιμασίας: 15 λεπτάΥλικά για 1 ομελέτα:3 αυγά μεγάλα2-3 λευκά μανιτάρια50 γρ. κασέρι τριμμένο1 μικρό λουκάνικο της αρεσκείας μας2 κ.σ. γάλαΑλάτι & πιπέρι2 κ. σ. ελαιόλαδο ΕκτέλεσηΣε ένα αντικολλητικό τηγάνι σοτάρουμε το λουκάνικο το οποίο έχουμε κόψει σε ροδέλες. Προσθέτουμε τα μανιταράκια μας σε φετούλες και λίγο αλατοπίπερο. Αφαιρούμε από το τηγάνι μας.Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα, αλάτι, πιπέρι και το τυράκι. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τα αυγά.
Διάβασε τη συνταγή στο xristinasmageiremata.blogspot.com