482
Υλικά
- βούτυρο 120 γρ
- αυγά 3 τμχ
- χυμός πορτοκαλιού 175 ml
- γιαούρτι 320 γρ
- ζάχαρη 330 γρ
- μαγειρική σόδα 7.5 ml
- βανίλια 2 τμχ
- αλεύρι 450 γρ
- μπέκιν πάουντερ 3.5 κγ
- φαρίνα 500 γρ
Για το πρωινό, για τον καφέ, για το χυμό μας! Θα μπορούσε να το πει κανείς κέικ με γιαούρτι αφού δεν έχει σιρόπι. Άφησα όμως τον τίτλο «γιαουρτόπιτα» γιατί αναλογικά το γιαούρτι είναι περισσότερο από όσο στα άλλα κέικ γιαουρτιού που έχω.
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr