by admin

Γιαχνερά (τσιγαριαστά) χόρτα: προετοιμασία και διατήρηση στην κατάψυξη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια «πράσινη» ανάρτηση όλο άρωμα! Χρόνια  είχαμε στην περιοχή μας να έχουμε τέτοια αφθονία χόρτων. Βρουβοχρονιά λένε οι γειτόνισσές μου. Το νερό βλέπετε... Βραστά, γιαχνερά (τσιγαριαστά), για σαλάτες και για πίτες, δεν τα προλαβαίνουμε!
Διάβασε τη συνταγή στο www.cretangastronomy.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.cretangastronomy.gr