40
Υλικά
- αλεύρι 2.5 φλ
- βούτυρο 1 φλ
- ζάχαρη 1.5 φλ
- μαστίχα Χίου 0.5 κγ
- σταφίδες 0.5 φλ
- αμύγδαλα 0.5 φλ
- ξερά δαμάσκηνα 5 τμχ
- ξερά βερίκοκα 4 τμχ
- κονιάκ 0.5 φλ
- γάλα 0.5 φλ
- αυγά 4 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 3 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.5 κγ
- βούτυρο 1 κσ
- αλεύρι 1 κσ
Υλικά - 2 ½ φλ. αλεύρι - 1 φλ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου - 1 ½ φλ. ζάχαρη - ½ κ.γ. κοπανισμένη μαστίχα - ½ φλ. σταφίδες ξανθές ψιλοκομμένες - ½ φλ. αμυγδαλόψιχα - 5 δαμάσκηνα ξερά ψιλοκομμένα - 4 βερίκοκα ξερά ψιλοκομμένα - ½ φλ. κονιάκ - ½ φλ. γάλα - 4 αυγά - 3 κ.γ. μπέικιν πάουντερ - ½ κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμμένο - 1 κ.σ. βούτυρο λιωμένο - 1 κ.σ. αλεύρι για πασπάλισμα - Ζάχαρη άχνη
Διάβασε τη συνταγή στο www.lovecook.gr