643
Υλικά
- κιμάς μοσχαρίσιος 500 γρ
- ρύζι γλασέ 0.5 φλ
- κρεμμύδια 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- ρύζι γλασέ 0.25 φλ
- πατάτες 2 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- λεμόνι 2 τμχ
Και σήμερα, αποφασίσαμε να φάμε γιουβαρλάκια και φυσικά δεν μπορούσαμε να μην τα μοιραστούμε μαζί σας. Τα δικά μας γιουβαρλάκια είναι λιγάκι διαφορετικά από τα παραδοσιακά. Γιατί μπορεί να αγαπάμε τις λεμονάτες γεύσεις, αλλά τα προτιμούμε ελαφριά, χωρίς αυγολέμονο. Έτσι, έχουμε καταλήξει στην παρακάτω συνταγή, που δίνει ένα υπέροχο λεμονάτο αποτέλεσμα με ωραία, χυλωμένα γιουβαρλάκια που δεν μας βαραίνουν και φτιάχνονται πολύ εύκολα.
Διάβασε τη συνταγή στο www.sundayspoon.gr