by gastronomos

Γιουβέτσι με κιμά

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μία από τις συνταγές του πολυσέλιδου αφιερώματος του Γαστρονόμου. Υλικά 500 γρ. (1 πακέτο) κριθαράκι χονδρό 40 ml ελαιόλαδο 500 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 2 μέτρια καρότα, κατά προτίμηση βιολογικά, τριμμένα στη χονδρή πλευρά του τρίφτη 1 πιπεριά Φλωρίνης, πολύ ψιλοκομμένη ή τριμμένη στη χονδρή πλευρά του τρίφτη 2 σκελίδες σκόρδου, λιωμένες...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Ζυμαρικά
Περισσότερες συνταγές: γιουβέτσι, γιουβέτσι με κιμά
Συνταγή από Ντίνα Νικολάου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr