by admin

Γκουρμεδιά στη στιγμή για αυγά «μάτια»

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μόλις τηγανίσουμε τα αυγά μάτια και τα βγάλουμε από το τηγάνι, ρίχνουμε στο λάδι (προτιμότερο ελαιόλαδο) που έχει μείνει στο σκεύος λίγο ξίδι από σέρι ή μηλόξιδο ή ένα αρωματικό ξίδι και μαγειρεύουμε έντονα για 1 λεπτό, ξύνοντας τα υπολείμματα στον πυθμένα με μια ξύλινη σπάτουλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.gastronomos.gr
Κατηγορία: Αυγά
Περισσότερες συνταγές: αυγά μάτια

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.gastronomos.gr