104
Υλικά
- τορτίγιες 4 τμχ
- ζάχαρη 40 γρ
- κανέλα 1 κγ
- κουβερτούρα 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 100 γρ
- dulce de leche 2 κσ
υλικα
4 τορτίγιες
50 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
150 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. dulce de leche
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
4 τορτίγιες
50 γρ. ζάχαρη
1 κ.γ. κανέλα
150 γρ. κουβερτούρα
100 γρ. κρέμα γάλακτος
2 κ.σ. dulce de leche
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Διάβασε τη συνταγή στο glykoalmyro.gr