100
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- ζάχαρη 1 κούπα/ες
- αλεύρι 1 κούπα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- ξύσμα λεμονιού 1 κσ
- γάλα φρέσκο 1 λτ
- κουβερτούρα λευκή 125 γρ
- ζάχαρη 6 κσ
- κορν φλάουρ 6 κσ
- βούτυρο 3 κσ
- κρέμα γάλακτος 200 γρ
Υλικά 20 σφηνάκια: Υλικά για το παντεσπάνι: 4 αυγά 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα αλεύρι 1 βανίλια 1 μπέικιν 1 κ.σ. ξύσμα λεμόνι για το σιρόπι χρησιμοποίησα το σιρόπι από την κομπόστα Μάνγκο για την κρέμα: 1 λίτρο γάλα φρέσκο 125γρ λευκή κουβερτούρα 6 κ.σ.ζάχαρη 6 κ.σ. κορν φλάουρ 3 κ.σ. βούτυρο 200γρ χτυπημένη κρέμα γάλακτος σε σαντιγύ Για το γαρνίρισμα : Κομπόστα Μάνγκο
Διάβασε τη συνταγή στο tomyalostofagito.gr