355
Υλικά
- μυζήθρα 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- βανίλια 2 τμχ
- κανέλα 0.5 κγ
- φύλλο κρούστας 0.5 κιλ
- φρέσκο βούτυρο 125 γρ
- ζάχαρη 5 φλ
- πορτοκάλι 1 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ1 μικρή στρόγγυλη μυζήθρα ανάλατη ( 550-650 γρ. )1 αβγό2 βανίλιες1/2 κ. γλ. κανέλα (προαιρετικά)1/2 κιλό φύλλο κρούστας125 γρ. φρέσκο λιωμένο βούτυρο για το άλειμμα των φύλλωνλίγο σουσάμι για το πασπάλισμα (προαιρετικό)ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ5 φλ. τσ. ζάχαρη5 φλ. τσ. νερό1 πορτοκάλι κομμένο σε ροδέλες
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr