by admin

Γλυκό Ανανά

No ratings yet

  (1)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Ό,τι πιο δροσερό για το καλοκαίρι! Κάνουμε το ζελέ σύμφωνα με  τις οδηγίες του κουτιού και αντικαθιστούμε το 1 1/2 ποτήρι κρύο νερό με το σιρόπι κομπόστας. Το βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να πήξει σαν μέλι. Χτυπάμε τη κρέμα γάλακτος (να μην γίνει πολύ πηχτή) Στρώνουμε σε ένα ταψί στον πάτο και τα πλαϊνά τα σαβουαγιάρ                                              Καλή
Διάβασε τη συνταγή στο syntagesapospiti.blogspot.com
Κατηγορία: Γλυκά ψυγείου

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το syntagesapospiti.blogspot.com