by admin

Γλυκό Danish με κανέλα και γλάσο

1 from 1 vote

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μπορώ αν θέλω να πασπαλίσω στο τέλος τα ρολάκια danish μου με σταφίδες και χοντροκομμένα καρύδια.  ~ Μπορώ να δώσω το σχήμα του ρολού στο γλυκό μου, να φτιάξω κρουασάν ή απλώς να το διπλώσω σε διάφορα σχήματα (μαξιλαράκι, αστέρι, στρογγυλό) και να το γεμίσω αφού ψηθεί με μαρμελάδα. Ή μπορώ να το ρολάρω και να το κάνω μπαστουνάκια! 
Διάβασε τη συνταγή στο www.pastrychef.gr
Κατηγορία: Γλυκά ζύμης
Περισσότερες συνταγές: ρολάκια κανέλας

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.pastrychef.gr