165
Υλικά
- κολοκύθα 1 κιλ
- ακατέργαστη ζάχαρη 200 γρ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- γαρύφαλλο 6 τμχ
- καρύδια 2 κσ
Η κολοκύθα σε τούτη την πολίτικη συνταγή ψήνεται στον φούρνο με ζάχαρη και κανελόξυλο μέχρι να δέσει και σερβίρεται με χονδροκομμένα καρύδια και κανέλα. Και μια και σας άνοιξα την όρεξη, εσάς που είσαστε του κυδωνιού, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτήν την ωραία συνταγή για Κυδώνι σε Χυμό Πορτοκαλιού που θα λατρέψετε.
Διάβασε τη συνταγή στο www.dailycious.gr