249
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας μας
50 γρ. καρύδια χοντροαλεσμένα
20 γρ. φυστίκι Αιγίνης χοντροαλεσμένο
1/2 κ. γλ. κανέλα
1/4 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ
500 ml κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής με πολλά λιπαρά (περιέχει ζάχαρη)
1 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
3-4 ώριμες αλλά σφικτές φράουλες
λίγη τρούφα ( ή νιφάδες) σοκολάτας
Θα χρειαστούμε ένα βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψάκι διαμέτρου 25 εκ.
Υλικά
- κορν φλέικς 375 γρ
- σοκολάτα 375 γρ
- ζαχαρούχο γάλα 1 κουτί
- λικέρ 1 σφην
- κονιάκ 1 σφην
- καρύδια 50 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 20 γρ
- κανέλα 0.5 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- κρέμα ζαχαροπλαστικής 500 ml
- ζάχαρη άχνη 1 φλ
- βανίλια 1 τμχ
- φράουλες 4 τμχ
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
375 γρ. κορν φλέικς με σοκολάτα (choco)
1 ζαχαρούχο γάλα
1 σφηνάκι κονιάκ ή λικέρ της αρεσκείας μας
50 γρ. καρύδια χοντροαλεσμένα
20 γρ. φυστίκι Αιγίνης χοντροαλεσμένο
1/2 κ. γλ. κανέλα
1/4 κ. γλ. γαρύφαλλο τριμμένο
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΝΤΙΓΥ
500 ml κρέμα γάλακτος ζαχαροπλαστικής με πολλά λιπαρά (περιέχει ζάχαρη)
1 φλ. τσ. ζάχαρη άχνη
1 βανίλια
ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΡΝΙΡΙΣΜΑ
3-4 ώριμες αλλά σφικτές φράουλες
λίγη τρούφα ( ή νιφάδες) σοκολάτας
Θα χρειαστούμε ένα βουτυρωμένο στρόγγυλο ταψάκι διαμέτρου 25 εκ.
Διάβασε τη συνταγή στο www.e-sofia.gr