88
Υλικά
- μαργαρίνη 150 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- αυγά 5 τμχ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 300 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 φακ
- αλάτι 1 πρέζα/ες
- βανίλια 1 τμχ
- στραγγιστό γιαούρτι 750 γρ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 1 φακ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- γάλα 1 κσ
- κομπόστα βερίκοκο 1 κουτί
- γλάσο 2 φακ
- ζάχαρη 3 κσ
Υλικά Για την ζύμη Μαργαρίνη 150 γρ Ζάχαρη 150 γρ Αυγά 2 τεμ Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 300 γρ κοσκινισμένο Μπέικιν πάουντερ ΓΙΩΤΗΣ 1 φακελάκι Αλάτι 1 πρέζα Βανίλια 1 τεμ σε σκόνη Για την κρέμα Γιαούρτι στραγγιστό 750 γρ Ζάχαρη 100 γρ Αυγά 3 τεμ ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefoulis.gr