by admin

Γλυκό του κουταλιού κίτρο

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Σίγουρα τέτοια εποχή κανείς δεν φανταζόταν ότι θα έφτιαχνα γλυκό κίτρο. Το σημαντικότερο βήμα σε όλα τα εσπεριδοειδή είναι το ξεπίκρισμα και μαλάκωμα του φρούτου. Αν το φρούτο δεν μαλακώσει στη προβλεπόμενη διαδικασία όταν πέσει στο σιρόπι της ζάχαρης θα παραμείνει σκληρό και ίσως σκληρύνει περισσότερο. Στη διαδικασία θα αναφέρω πως ελέγχουμε αυτό το στάδιο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.asproylas.gr
Περισσότερες συνταγές: κίτρο γλυκό

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.asproylas.gr