84
Για να κάνουμε γρανίτα, δεν κάνουμε τίποτε περισσότερο από το να ρίξουμε ένα φρουτώδες υγρό σ' ένα δοχείο, στη συνέχεια το τοποθετούμε στην κατάψυξη και χρησιμοποιώντας ένα πιρούνι ή κουτάλι ξύνουμε το παγωμένο μείγμα καθώς θα παγώνει. Δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερο!Κατακόκκινη γρανίτα καρπούζι & καταπράσινο lime σ΄ ένα εξαιρετικό συνδυασμό για να απολαύσουμε το κυρίαρχο φρούτο του καλοκαιριού, το καρπούζι, σε μια άλλη διάσταση.
Διάβασε τη συνταγή στο www.kitchenstori.es