63
Υλικά
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 200 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 τμχ
- βανίλια 1 τμχ
- κακάο 50 γρ
- αλεύρι 100 γρ
- κορν φλάουρ 70 γρ
- κρέμα γάλακτος 250 γρ
- μασκαρπόνε 250 γρ
- λικέρ 50 ml
- εσπρέσσο 1 κσ
- φουντούκι -
- αμύγδαλα -
- σιρόπι σοκολάτας -
Ένα ωραίο γλυκό με espresso, παντεσπάνι , σαντιγί χτυπημένη με mascarpone και από πάνω φουντούκια και σοκολάτα.
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikesdiadromes.gr