92
Υλικά
- χωριάτικο φύλλο 4 φύλλα
- λουκάνικα 8 τμχ
- ρεγκάτο 100 γρ
- μοτσαρέλα 100 γρ
- ελαιόλαδο 3 κσ
- πράσα 3 τμχ
- καρότο 2 τμχ
- μαϊντανός 0.5 ματσ.
- κρέμα βαλσαμικού 4 κσ
- σουσάμι 1 φλ
- τυρί κρέμα 4 κσ
- κρέμα βαλσαμικού 4 κσ
4 ΧΩΡΙΑΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ 8 ΛΟΥΚΑΝΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ IFANTIS 100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ REGATO ΤΡΙΜΜΕΝΟ 100 ΓΡ. ΤΥΡΙ ARLA MOZZARELLA ΤΡΙΜΜΕΝΗ 3 Κ.Σ. ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ 3 ΠΡΑΣΑ (ΜΟΝΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΜΕΡΟΣ) 2 ΚΑΡΟΤΑ ½ ΜΑΤΣ. ΜΑΪΝΤΑΝΟ 4-5 Κ.Σ. ΝΕΡΟ 4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU 1 ΦΛ. ΣΟΥΣΑΜΙ ΗΛΙΕΛΑΙΟ (ΓΙΑ ΤΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ) ΑΛΑΤΙ-ΠΙΠΕΡΙ 4 Κ.Σ. ARLA ΦΡΕΣΚΟ ΤΥΡΙ ΚΡΕΜΑ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ & ΜΠΑΧΑΡΙΚΑ 4 Κ.Σ. ΚΡΕΜΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟΥ BBQ KALAMATA PAPADIMITRIOU
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr