130
Υλικά
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 125 γρ
- κακάο 20 γρ
- αυγά 5 τμχ
- ζάχαρη 125 γρ
- ζάχαρη 150 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- ασπράδι 3 τμχ
- κουβερτούρα 180 γρ
- κρέμα γάλακτος 720 γρ
- μαρέγκα 1 δόση
Για το παντεσπάνι:
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. κακάο
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
Για το σιρόπι:
250 γρ. νερό
150 γρ. ζάχαρη
Για την ιταλική μαρέγκα:
20 γρ. νερό
180 γρ. ζάχαρη
3 ασπράδια (90 γρ.)
Για την κρέμα:
180 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη
1 δόση ιταλική μαρέγκα (αυτήν που φτιάξαμε)
120 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στον κάδο του μίξερ σε παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)...
125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
20 γρ. κακάο
5 αυγά
125 γρ. ζάχαρη
Για το σιρόπι:
250 γρ. νερό
150 γρ. ζάχαρη
Για την ιταλική μαρέγκα:
20 γρ. νερό
180 γρ. ζάχαρη
3 ασπράδια (90 γρ.)
Για την κρέμα:
180 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη
1 δόση ιταλική μαρέγκα (αυτήν που φτιάξαμε)
120 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
600 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά, χτυπημένη στον κάδο του μίξερ σε παχύρρευστη μορφή (σαν γιαούρτι)...
Διάβασε τη συνταγή στο tasty-mam.blogspot.com