by admin

Η βασική ζύμη για πίτσα ναπολιτάνα

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Η ζύμη για την πρώτη (ever) πιο γνωστή και αυθεντική πίτσα Neapolitan (Ναπολιτεν) δεν είναι τίποτα παραπάνω από ένα μείγμα αλευριού και νερού με την ανάλογη δόση μαγιάς. Τα μυστικά όμως για να έχετε το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό μιας καλής Ιταλικής πιτσαρίας θα τα ανακαλύψετε στη συνέχεια. Λίγα μυστικά ακόμα Όπως έγραψα στη περιγραφή της συνταγής, τα μυστικά είναι που κάνουν την διαφορά και οδηγούν σε αποτέλεσμα εφάμιλλο μιας επαγγελματικής πιτσαρίας.1. Όπως ίσως θα διαπιστώσετε, η συγκεκριμένη ζύμη είναι πολύ υγρή. Έτσι πρέπει να είναι.
Διάβασε τη συνταγή στο cookpad.com
Κατηγορία: Ζύμες
Περισσότερες συνταγές: ναπολιτάνα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το cookpad.com