195
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 220 γρ
- φαρίνα 350 γρ
- ζάχαρη 250 γρ
- ελαιόλαδο 330 ml
- κονιάκ 60 ml
- μαγειρική σόδα 1.25 κγ
- κανέλα 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.25 κγ
- μοσχοκάρυδο 0.25 κγ
- σταφίδες 150 γρ
Στο πατρικό μου υπάρχει η εκκλησία του Αγίου Φανουρίου, η εκκλησία χτίστηκε το 1993 περίπου, έκτοτε και κάθε χρόνο οι νοικοκυρές από το πρωί της παραμονής της γιορτής έψηναν Φανουρόπιτες.
Διάβασε τη συνταγή στο www.funkycook.gr