36
Υλικά
- γάλα 1 λτ
- ζάχαρη 200 γρ
- βανίλιες 1 τμχ
- αυγά 1 τμχ
- κρόκοι 75 γρ
- σιμιγδάλι ψιλό 100 γρ
- βούτυρο 40 γρ
- φύλλο κρούστας 6 τμχ
Η κρέμα είχε μοιραστεί σε τετράγωνα κομμάτια, για να μπει σε αντίστοιχα ταψάκια για να γίνει μπουγάτσα. Θαυμάζω την ικανότητα των ανθρώπων να τελειοποιούν αυτό που δημιουργούν κάνοντας το συνέχεια, μέρα με τη μέρα. Ο Μάριος έστρωνε τα σεντονάκια του φύλλου με μαεστρία μέσα στο ταψί, ισομοίραζε την κρέμα και δίπλωνε τα φύλλα, πολύ προσεκτικά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr