by admin

Η μπουγάτσα στο Grand Serai

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Η κρέμα είχε μοιραστεί σε τετράγωνα κομμάτια, για να μπει σε αντίστοιχα ταψάκια για να γίνει μπουγάτσα. Θαυμάζω την ικανότητα των ανθρώπων να τελειοποιούν αυτό που δημιουργούν κάνοντας το συνέχεια, μέρα με τη μέρα. Ο Μάριος έστρωνε τα σεντονάκια του φύλλου με μαεστρία μέσα στο ταψί, ισομοίραζε την κρέμα και δίπλωνε τα φύλλα, πολύ προσεκτικά...
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Γλυκές πίτες
Περισσότερες συνταγές: μπουγάτσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr