131
Υλικά
- αυγά 4 τμχ
- σιμιγδάλι ψιλό 0.5 φλ
- γάλα 1.5 φλ
- βούτυρο 70 γρ
- φέτα 500 γρ
- αλάτι -
- πιπέρι -
- φύλλο σφολιάτας 1 συσκ
- φύλλο κρούστας 1 συσκ
Η πίτα αυτή μπορεί να γίνει και με φύλλο κρούστας ή με χοντρό φύλλο βέργας (έτοιμο ή σπιτικό). Εγώ ομολογώ πως την προτιμώ με σφολιάτα, γιατί είναι μιά πολύ γρήγορη συνταγή και νομίζω πως η βελούδινη γεύση της , ταιριάζει με την απαλή σφολιάτα...
Διάβασε τη συνταγή στο christiespicnic.blogspot.com