by admin

Η ζάχαρη άχνη και το food styling

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Μια μικρή ποσότητα ζάχαρης άχνης πασπαλισμένης πάνω από ένα κέικ, φοντάν, τούρτες, τάρτες, μπράουνι κ.λπ. μπορεί να κρύψει κάποιες ατέλειες στην όψη τους ή να τονίσει κάποια χαρακτηριστικά τους. Το μυστικό είναι να πασπαλίζουμε πάντα την τελευταία στιγμή, λίγο πριν σερβίρουμε, γιατί, αν το γλυκό είναι κρεμώδες, η άχνη θα απορροφηθεί. Για τον ίδιο λόγο, δεν πασπαλίζουμε γλυκά όσο είναι ζεστά, ούτε όσα θα μπουν στο ψυγείο.
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.glykesistories.gr