209
Υλικά
- σιμιγδάλι ψιλό 200 γρ
- φαρίνα 150 γρ
- αλεύρι αμυγδάλου 85 γρ
- ινδοκάρυδο 100 γρ
- μπέκιν πάουντερ 2.5 κγ
- ζάχαρη 660 γρ
- βούτυρο γάλακτος 160 γρ
- αυγά 4 τμχ
- γάλα φρέσκο 300 γρ
- γάλα 350 ml
- λεμόνι 1 τμχ
Σπέσιαλ μοναδικό ινδοκάρυδο σιροπιαστό, με αμυγδαλόψιχα!! Ένα γλυκό που δεν το έχετε φάει ποτέ.
Διάβασε τη συνταγή στο sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.gr