by admin

Ηπειρώτικη χορτόπιτα στο Grand Serai

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Υλικά

Εδώ, μιλώντας για την κοτόπιτα, η Αντιγόνη στο καφέ του ξενοδοχείου μου είπε για τις καταπληκτικές πίτες που φτιάχνει η κουζίνα του ξενοδοχείου. "Με τι φύλλο;" ρώτησα. "Σπιτικό" μου απάντησε. "Ανοίγει καταπληκτικό φύλλο μια μαγείρισσα, η Ελένη, Βορειοηπειρώτισσα." Μου αρκεί αυτό. Όταν οι άνθρωποι με χαρά και περηφάνεια με κοιτούν στα μάτια και παινεύουν το φαγητό τους, με καλούν σειρήνες. Κι εγώ μαγεύομαι πάντα από τις γνώσεις και το μεράκι των ανθρώπων. Απόρησα πως σε μια κουζίνα ξενοδοχείου, με 216 δωμάτια, επιλέγουν να ανοίγουν φύλλο βέργας στο χέρι, για να κάνουν τοπικές παραδοσιακές πίτες. Όταν είδα με τι ταχύτητα και ικανότητα τα χέρια της Ελένης άνοιγαν το φύλλο, κατάλαβα πως έχουν κάνει σοφή επιλογή....
Διάβασε τη συνταγή στο www.tastefull.gr
Κατηγορία: Πίτες αλμυρές
Περισσότερες συνταγές: χορτόπιτα
Τοπική: Ηπειρώτικη

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.tastefull.gr