by admin

Καλαμπόκι: καθάρισμα, συντήρηση στο ψυγείο και στην κατάψυξη

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Το καλαμπόκι είναι αγαπημένο υλικό μιας και η γλύκα του δεν αφήνει κανένα ασυγκίνητο. Δεν περιέχει γλουτένη. Πλούσιο σε φυτικές ίνες και αντιοξειδωτικά, αποτελεί τη βασική τροφή για πολλούς λαούς σε όλο τον κόσμο. Περιέχει βιταμίνες Β, C και είναι πλούσιο σε νιασίνη. Είναι θρεπτικό και διατηρείται στην κατάψυξη. Ι
Διάβασε τη συνταγή στο www.argiro.gr
Κατηγορία: Συμβουλές

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.argiro.gr