85
Υλικά
- ρύζι 250 γρ
- ένταμ 100 γρ
- αγγουράκι τουρσί 8 τμχ
- πράσινες ελιές 1 φλ
- αντζούγιες 4 τμχ
- ζαμπόν 100 γρ
- πιπεριές Φλωρίνης 1 τμχ
- ελαιόλαδο 7 κσ
- ξύδι 3 κσ
- μουστάρδα 1 κσ
- αλάτι -
- πιπέρι -
Μια διαφορετική σαλάτα , καλοκαιρινή και χορταστική! Υλικά Ρύζι - 250 γρ Τυρί Edam - 100 γρ κομμένα καρέ Αγγουράκια τουρσί - 8 κομμένα καρέ Ελιές πράσινες - 1 φλυτζάνι κομμένες στα δύο χωρίς κουκούτσι Αντζούγιες - 4 κομμένες Ζαμπόν καπνιστό - 100 γρ κομμένο καρέ Πιπεριά Φλωρίνης...
Διάβασε τη συνταγή στο chefoulis.gr