129
Υλικά
- φύλλο κανταΐφι 250 γρ
- βούτυρο 100 γρ
- φιστίκι Αιγίνης 100 γρ
- κρέμα γάλακτος 600 γρ
- γάλα φρέσκο 0.5 λτ
- ζάχαρη 400 γρ
- αυγά 2 τμχ
- βανίλιες 2 τμχ
- άνθος αραβοσίτου βανίλια 160 γρ
- μαστίχα Χίου 2 πρέζα/ες
- βούτυρο 20 γρ
- κανέλα -
- λεμόνι 3 σταγ
250 γρ φύλλο κανταΐφι 100 γρ. λιωμένο βούτυρο 100 γρ. φιστίκια Αιγίνης ψίχα χοντροκομμένα 600 γρ. κρύα κρεμα γάλακτος 35% λιπαρά κανέλα για το σερβίρισμα Για την κρέμα 1½ λίτρο φρέσκο γάλα 200 γρ. ζάχαρη 2 αβγά 2 βανίλιες 160 γρ. άνθος αραβοσίτου βανίλια 2 πρέζες μαστίχα κοπανισμένη 20 γρ. βουτυρο ...
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr