by admin

Κανταΐφι σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και πιπεριές Φλωρίνης (Το Πρωινό 17.03.14)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 1 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 6 αβγά 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση τυριών 300 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 300 γρ. κασέρι τριμμένο 300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 2 αβγά 1/4 φλ. ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Διάβασε τη συνταγή στο argiro.gr
Κατηγορία: Γλυκά σιροπιαστά
Περισσότερες συνταγές: σουφλέ τυριών

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το argiro.gr