60
Υλικά
- πανσέτα 1.5 τμχ
- μπαχάρι 5 κόκκοι
- πιπέρι 0.5 κσ
- δαφνόφυλλα 4 φύλλα
- πορτοκάλια 0.5 τμχ
- σκόρδο 3 τμχ
- χοντρό αλάτι -
- θρούμπη 2 κσ
- πιπέρι -
- ψωμί -
- σκόρδο 1 τμχ
- αγουρέλαιο -
- ντομάτα 2 τμχ
Από τον Chef Ανδρέα Λαγό Ημερομηνία προβολής 13/12/12 - Πατήστε εδώ για να δείτε το video της εκπομπής ΥΛΙΚΑ Για το χοιρινό: 1½ κ. πανσέτα 5 κόκκους μπαχάρι ½ κ.σ. κόκκους πιπέρι...
Διάβασε τη συνταγή στο www.chefonair.gr