75
Υλικά
- βούτυρο αγελάδος 130 γρ
- ζάχαρη 180 γρ
- αλεύρι για όλες τις χρήσεις 230 γρ
- μπέκιν πάουντερ 1 κγ
- αλάτι 0.5 κγ
- γάλα φρέσκο 100 γρ
- αυγά 3 τμχ
- αμαρέτο 2 κσ
- εσπρέσσο 50 γρ
- μαρσάλα 50 γρ
- μασκαρπόνε 200 γρ
- τυρί κρέμα 100 γρ
- ζάχαρη άχνη 150 γρ
- κρέμα γάλακτος 150 γρ
Μία μόνο από τις υπέροχες συνταγές του τεύχους που κυκλοφορεί στα περίπτερα. Ο ειδικός Αλέξανδρος Κόκκορης, μεταμορφώνει το κλασικό ιταλικό γλυκό σε λαχταριστό κάπκεϊκ. ...
Διάβασε τη συνταγή στο www.glykesistories.gr