91
Υλικά
- χτένια 500 γρ
- ελαιόλαδο 1 κσ
- βότκα 0.67 φλ
- κρέμα γάλακτος 2 κσ
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- ξύσμα λεμονιού 1 κγ
- εστραγκόν 2 κσ
Περιχύνουμε τα καψαλισμένα χτένια με λεμόνι, κρέμα και μπόλικο εστραγκόν για ένα ντελικάτο πιάτο, που είναι νοστιμότατο ανακατεμένο με ζυμαρικό.Για να τα σερβίρουμε πάνω σε ζυμαρικό, βράζουμε 250 γρ. σπαγέτι ή λινγκουίνια και φυλάμε περίπου ½ φλιτζ. από το νερό τους. Ρίχνουμε το βρασμένο ζυμαρικό στη σάλτσα με αρκετό από το νερό που φυλαξαμε μέχρι την επιθυμητή υφή....
Διάβασε τη συνταγή στο www.yumyum.gr