by admin

Καραμέλα (σαν βρασμένο ζαχαρούχο)

No ratings yet

  (0)

Κλείσιμο

Please login

Δεν έχεις λογαριασμό; Εγγραφή

Πρόσφατα έφτιαξα την banoffee της KaterinaK όπου για την κατασκευή της καραμέλας έπρεπε να αφήσω το ζαχαρούχο να βράσει στην κονσέρβα για 3 ώρες. Έτσι βρήκα αυτή την καραμέλα με αντίστοιχη ύφη και γεύση αλλά πολύ πιο γρήγορη!
Διάβασε τη συνταγή στο www.sintagespareas.gr
Κατηγορία: Γλάσα

Αντιμετώπισες πρόβλημα;

Σχετικές συνταγές

Άλλες συνταγές από το www.sintagespareas.gr