68
Υλικά
- μήλα 4 τμχ
- ζάχαρη 110 γρ
- βούτυρο 2.5 κσ
- κουμ κουάτ 10 τμχ
- goji berries 3 κσ
- κόκκινο κρασί 250 ml
- εκχύλισμα βανίλιας 0.5 κγ
- κανέλα 1 ξύλο/α
- παγωτό βανίλια -
Ζεστό επιδόρπιο με φρούτα που ελευθερώνουν τους χυμούς τους μέσα στο αρωματικό κόκκινο κρασί, στην καραμέλα και στο βούτυρο. Η χειμωνιάτικη εσωστρέφεια βρίσκει τον πιο καυτό γευστικό λόγο για να ολοκληρώσει το τραπέζι με τη θαλπωρή που χρειάζεται τους κρύους μήνες. Κουμκουάτ και καραμελωμένα μήλα σε κρασί με βανίλια και κανέλα...
Διάβασε τη συνταγή στο www.pandespani.com