84
Υλικά
- αυγά 12 τμχ
- καρύδια 12 κσ
- φρυγανιά 12 κσ
- ζάχαρη 12 κσ
- μπέκιν πάουντερ 2 κγ
- γαρύφαλλο 0.5 κγ
- ξύσμα πορτοκαλιού 1 κγ
- κανέλα 1 κγ
- κονιάκ 50 ml
- ζάχαρη 2.5 φλ
- κανέλα 2 ξύλο/α
- χυμός λεμονιού 1 κσ
- βούτυρο 1 κσ
- φρυγανιά 1 κσ
- καρύδια 10 τμχ
Ένα κλασικό γλυκό, χωρίς βούτυρο και αλεύρι, αφράτο και νοστιμότατο, το οποίο μπορούμε να το σερβίρουμε το χειμώνα με σιρόπι σοκολάτας και το καλοκαίρι με σπιτικό παγωτό καϊμάκι ή βανίλια...
Διάβασε τη συνταγή στο helengrblog.blogspot.com