38
Τρίβουμε τα κολοκύθια. Τα ρίχνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι με 1 κουταλιά λάδι και 2 κουταλιές νερό και τα μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά, μέχρι να απορροφήσουν τα υγρά τους. Σε ένα φλιτζάνι ρίχνουμε το ξύδι και το γάλα και αφήνουμε για 5 λεπτά. Το γάλα κόβει και έτσι έχουμε μια εναλλακτική sour cream. Ψιλοκόβουμε το μπέικον, το τσιγαρίζουμε και το αφήνουμε να στραγγίξει σε μια χαρτοπετσέτα. Χτυπάμε τα ασπράδια σε σφικτή μαρέγκα και τα φυλάμε στο ψυγείο. Ανακατεύουμε το γάλα με το ξύδι, τους κρόκους και το αλεύρι. Ρίχνουμε τα ασπράδια μαρέγκα και ανακατεύουμε ελαφρά. Σε ένα ταψάκι περίπου 2
Διάβασε τη συνταγή στο cookandfeed.blogspot.com