106
Υλικά
- κατσικάκι 1.5 κιλ
- φρέσκο κρεμμυδάκι 4 τμχ
- λάδι 0.67 κούπα/ες
- μαρούλι 1 τμχ
- αγκινάρες 6 τμχ
- άνηθος 1 ματσ.
- ανθόγαλο 2 κσ
- στραγγιστό γιαούρτι 2 κσ
- αλάτι -
Yλικά 1 1/2 κιλό κατσικάκι κομμένο σε μικρά κομμάτια 4 φρέσκα κρεμμύδια 2/3 της κούπας λάδι 1 μαρούλι 6 άγριες αγκινάρες 1 ματσάκι άνηθο 2 κ.σ. καλά γεμάτες ανθόγαλο ή εάν δεν βρείτε, στραγγιστό γιαούρτι πλήρες αλάτι...
Διάβασε τη συνταγή στο cretatrapezomata.blogspot.com